VELIS EVO

/ Dizenjuar për një vendosje komode

/ Boiler super silencioz

/Ekran inteligjent LCD multifunksional  për menaxhimin e lehtë të temerarturës së dushit

Category:

Description

VELIS EVO STIL DHE DEZAJN ITALIAN

/ Dizenjuar për një vendosje komode

/ Boiler super silencioz

/Ekran inteligjent LCD multifunksional  për menaxhimin e lehtë të temerarturës së dushit

/Insialim fleksibel (vertikal ose horizontal)

/Kualitet dhe siguri

Sistem sigurie ABS 2.0 në raste kur energjia dhe uji mungojnë

/Veshje prej titani të depozitës për një jetëgjatësi të lartë

/ Anodë e dyfishtë e magnezit

/Bolier me dopjo strukturë, me kapacitet 50/80/100 L

/ Shpejtësi maksimale dhe eficente

/ Funksioni “ECO EVO”

 

MISURA E PROGRAMIMIT ,PËR KOMFORT DHE EFICENCË MAKSIMALE
Në sajë të funksionit ECO EVO, siguron ujë të nxehtë pikërisht në kohën e planifikuar, për komoditet të plotë me fleksibilitet maksimal.
ECO EVO gjithashtu mundëson kursime të konsiderueshme të energjisë, duke shmangur konsumin e panevojshëm

BOLIER ME STRUKTURE DOPIO,DYFISH KOMFORT
Struktura inovative e komponentëve të brendshëm lejon dy kaldaja të jenë të kontrolluara në mënyrë të pavarur dhe fleksibile, me një fuqi maksimale të absorbuar prej 1.5 KW.

Velis Evo ju mundëson të keni sasinë e duhur të ujit të ngrohtë, për një dush të nevojshëm, duke reduktuar kohën e pritjes.

Shkarko skeden.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VELIS EVO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *