Skip to content Skip to footer

BLU1 R

L18,990L28,990

SKU: N/A Category: Product ID: 26060

Description

Teknologjia ekskluzive TitanShield garanton një jetëgjatësi të gjatë të ngrohësit të ujit dhe i mban funksionet e shërbimet e saj gjithmonë në nivelin më të lartë. Mbrojtje kundër gërryerjes falë vetive natyrore dhe veprimit të anodës së magnezit.

I jep mundësi përdoruesit të zgjedhë temperaturën më të përshtatshme sipas nevojave të veta.

Produkti dallon për një dizajn italian ekskluziv.

Skeda teknike

Additional information

Kapaciteti

50L, 80L, 100L

Pozicioni

Vertikal, Horizontal

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BLU1 R”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Si mund t'ju ndihmojme?