Mirmbajtja & Asistenca Teknike

Dege kryesore e Thermo Group eshte qendra e asistences teknike Thermo Service e certifikuar nga Ariston me nje eksperience disa vjecare, operon ne te gjithe Shqiperine me nje grup te specializuar teknikesh per Projektim,Zbatim,Konsulence,Konstatim te kushteve te garancise,Mirembajtje, Riparime dhe zevendesim te pjeseve ne kohe rekord te produkteve te markes Ariston për : Kondicionere, Kaldaje, Pompë ngrohje,Panele diellore, Bolierë,Fancoile etj.

Mirëmbatja e rregullt e produktit nënkupton, garantim të funksionimit të rregullt të produktit edhe me kalimin e kohës, duke eliminuar substancat e dëmshme të ndikuara nga mjedise të ndryshme rrethuese.

Dhe si pasojë në një mirëmbatje të rregullt të produktit arrihet:

-Kursim të energjisë
-Komoditet më i mirë
-Siguri më e lartë


Për të qenë pranë klienteve tanë ofrojme:

-Asistencë teknike për kaldajet
-Asistencë teknike për kondicionerët
-Asistencë teknike për panelet diellore
-Asistencë teknike për bolierë
-Asistencë teknike për pompë ngrohje etj.


Qëllimi yne është që produkti juaj të jetë efikas gjatë viteve me performancë të lartë, siguri dhe kursim të energjisë.