LYDOS PLUS

  • Performance e larte
  • Komfort i plote
  • Cilesi e perhershme
Category:

Description

1- PERFORMANCË E LARTË
Teknologjia WaterPlus*:
jep deri në 16%** me shumë ujë të ngrohtë
Funksioni ECO EVO i mundësuar nga CoreTECH: mundëson
14% më shumë kursim të energjisë
Në përputhje me rregulloren kryesore të ESWH

2- COMFORT I PLOTË
Me programim javor deri në 2 cikle ngrohje në ditë.
Ikona “Ready” që tregon disponueshmërinë
e parë të dushit
Vizualizimi (tregueshmëria) i kohës së mbetur të
ngrohjes para se të arrijnë temperaturën e caktuar.
Mënyra pushuese për të kursyer energji
gjatë një shkëputje te gjatë.
Sistemi absolut i sigurisë duke ruajtur
funksionimin sistematik të produktit.

3- CILËSI E PËRHERSHME
Material izolues Premium dhe të qëndrueshëm mjedisor
Anode magnezi e mbivendosur për të luftuar gërryerjen

 

Shkarko skeden teknike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LYDOS PLUS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *