Historia jone...

Thermo Group është distributor zyrtar i markes Ariston Thermo Group në Shqipëri ne tregtimin e sistemeve per Uje Sanitar,Energji te rinovueshme dhe sistemeve ngrohje ftohje e kondicionicimi te standarteve me te larta per nje komoditet maksimal.Ofrojme nje shumellojshmeri produktesh me inovacionet me te fundit te teknologjise dhe me cmime te arsyeshme. Tek ne do te gjeni paisje rezidenciale dhe komerciale si:

– Boliere

– Thithese lageshtire

– Kaldaja Kovencionale/Kondense

– Kondicionere Monospilit dhe Multisplit

– Pompa Ngrohje

– Pompe Nxehtesie

– Fancoile

– Panele Diellore

 

Ne vazhdimisht e informojmë klientin për zgjedhjet e tyre sepse rehatia është diçka e ndryshme për secilin prej nesh, dhe sfida jonë është t’u ofrojme cdokujt rehatinë që u nevojitet.

Sot Thermo Group e ushtron aktivitetin e saj në të gjithë Shqipërinë sepse Kujdesi, dhe Besnikëria janë shtyllat e ecurisë tone.