Skip to content Skip to footer

SHAPE ECO EVO

L34,990

SKU: N/A Categories: , Product ID: 26677

Description

Të lejon të kursesh deri në 14% në faturat e energjisë.

Paketë sigurie elektronike e plotësuar me një sërë mekanizmash që garantojnë sigurinë maksimale si për përdoruesin ashtu dhe për produktin, duke mundësuar një përdorim pa risqe të ngrohësit të ujit dhe duke zvogëluar mundësinë e defekteve.

Produkti dallon për një dizajn italian ekskluziv.

Additional information

Pozicioni

Vertikal

Kapaciteti

80L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHAPE ECO EVO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Si mund t'ju ndihmojme?