Skip to content Skip to footer

GENUS ONE

L177,000L205,000

SKU: N/A Categories: , Product ID: 26727

Description

Silenciozitet në të gjitha mënyrat e funksionimit.

Përshpejton daljen e ujit të ngrohtë në dy mënyra: Modalitet comfort Plus (ujë gjithnjë i ngrohtë në vetëm 5'') dhe modaliteti Comfort (ujë i ngrohtë për 30' pas marrjes së fundit).

Komfort maksimal, eficencë dhe kursim energjie në bazë të analizës automatike të kushteve mjedisore, e aparaturave të jashtme të lidhura dhe i përformancave të kërkuara.

Skeda teknike

Additional information

Lloji

24, 30, 35

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GENUS ONE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Si mund t'ju ndihmojme?