CARES PREMIUM

Karakteristikat:

  • Eficenca e energjise
  • Dizajni dhe teknologjia
  • Komforti
  • Cilesia

Description

Comforti i dëshiruar në menyrën më të lehtë

-EFICENCA E ENERGJISË

Me teknologjinë e saj të kondensimit, Cares Premium ju fal kursim të energjisë deri 35% në faturën tuaj të gazitit krahasuar kjo me nje kaldaje tradicionale 10-vjecare.

Kursimi më i madh i energjisë është i garantuar falë pompës së

plotë moduluese ,krahasuar kjo me një pompë tradicionale;

-DIZAJNI DHE TEKNOLOGJIA

Sistemi Cares Premium ofron një dizajn tërheqës, plotësisht të konceptuar në itali duke qenë shprehje e nje tradite unike e dizajnit

Ekrani LCD, i projektuar për lehtësi maksimale në përdorim lejon, menaxhim të plotë të të gjithë paramentrave dhe shfaq të gjitha kushtet e punës së kaldajes.

Me nderfaqen (layout) e re të brendshme, të ridizejnuar plotësisht, instalimi dhe mirëmbajtja janë më të lehta dhe më të shpejta, duke ju ndihmuar të reduktoni kohën e mirëmbajtjes

-KOMFORTI

Prania e shkëmbyesit të nxehtësisë sanitare garanton menjëherë ujë të ngrohtë të mbrendshëm;

Me shtimin e një chronothermostat-i, ju mund të menaxhoni me lehtë sipas nevojave temperaturën e dhomës tuaj;;

Zgjerimi i enës (vassel) në shkallë rritëse dhe gjeometria e optimizuar e shkëmbyesit të nxehtësisë e bëjnë bojlerin të përshtatshëm për ngrohje të zonave të mëdha;

-CILËSIA

Ndërfaqa (layout) e re e mbrendshme prej metali e bën Cares Premium dhe më rezistent, duke garantuar nje cikel më të gjate dhe 100% qëndrueshmëri; Cares Premium është testuar në funksionimin maksimal për 11000 orë në kushtet më të vështira të punës, për të siguruar besueshmëri më të lartë në kohë dhe një nivel më të lartë të cilësisë. Shtimi i filtrit të kthimit të nxehtësisë mbron bojlerin nga akumulimi i papastërtive të ujit, si dhe funksioni i spastrimit të ajrit mbron nga akumulimi i ajrit. Përdorimi i sistemeve anti-seizing parandalon ngrirjen dhe akumulimin në shkallë, duke mbrojtur jo vetëm bojlerin në mur, por edhe sistemin tuaj në tërësi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CARES PREMIUM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *