Skip to content Skip to footer

CLAS X CF

L99,000L105,000

SKU: N/A Categories: , Product ID: 26694

Description

Përshpejton daljen e ujit të ngrohtë në dy mënyra: Modaliteti comfort Plus (ujë gjithmonë i ngrohtë në vetëm 5'') dhe modaliteti Comfort (ujë i ngrohtë për 30' pas marrjes së fundit).

Protokoll i ri komunikimi i përgatitur për të garantuar menaxhimin e plotë të sistemit.

Zë më pak vend për t'u instaluar më lehtë.

Skeda teknike

Additional information

Fuqia

24kW, 28kW

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CLAS X CF”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Si mund t'ju ndihmojme?