BLU1 ECO

 • Performance e larte
 • Komfort i plote
 • Cilesi e perhershme

 

Category:

Description

 • Teknologjia WaterPlus*: jep deri në 16%** më shumë ujë të
  ngrohtë në dispozicion.
 • Funksioni Eco Evo i mundësuar nga CoreTech: mundëso
  deri në 14% kursim të energjisë
 • Cilësime për rregullim manual dhe të saktë të temperaturës
 • Ikona “Ready” e dushit, e cila tregon disponueshmërinë e parë të dushit
 • Funksioni T-MAX për të shmangur të papriturat e ujit të nxehtë

Shkarko skeden teknike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BLU1 ECO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *