Skip to content Skip to footer
0 items - L0 0

Cfare eshte sistemi Multi-Split?

Sistemi multi-split është një sistem i klimatizimit që përdor një të jashtëm të vetëm të kondicionerit të ajrit për të furnizuar më shumë se një dhome ose hapësirë me kondicionim të ajrit. Në një sistem multi-split, një jashtëm i vetëm i kondicionerit të ajrit është i lidhur me disa njësi brenda të brendshme të kondicionerit të ajrit, të cilat mund të jenë të vendosura në dhoma të ndryshme, zyra, ose hapësira të tjera.

Pse të zgjidhni Multi-Split?

1. Fleksibiliteti në kontrollin e temperaturës

Sistemi multi-split ofron mundësinë për të kontrolluar temperaturën në çdo dhomë të ndryshme të shtëpisë, duke ju dhënë më shumë fleksibilitet dhe komoditet.

2. Efikasiteti energjetik

Këto sisteme ofrojnë teknologji të avancuar që shpërndajnë efikasitetin e energjisë, duke ju ndihmuar të zvogëloni faturën energjetike në afat të gjatë.

3. Ekonomia e kostove

Për shkak të efikasitetit të tyre dhe mundësisë për të kontrolluar çdo dhomë në mënyrë të pavarur, sistemet multi-split mund të jenë më ekonomike në krahasim me instalimin e disa sistemeve të ndarë për secilën dhomë.

4. Ruajtja e hapësirës

Ndryshe nga sistemet tradicionale të ndarë, një sistem multi-split është më i kompakt dhe i lehtë për instalim, duke e ruajtur hapësirën brenda dhe jashtë shtëpisë.

× Si mund t'ju ndihmojme?