PRO1 ECO

  • Performance e larte
  • Komfort i plote
Category:

Description

Bolier Elektrik

1- PERFORMANCË E LARTË

Teknologjia WaterPlus*: ofron deri në 16%** më shumë ujë të
ngrohtë.

Funksioni Eco Evo i mundësuar nga CoreTech: i cili mundëson
deri në 14% më shumë kursim të energjisë.

2- COMFORT I PLOTË

Cilesime për rregullim manual dhe të saktë të temperaturës.

Ikona “Ready” e dushit e cila tregon disponueshmërinë e parë të dushit.

Funksioni T-MAX për të shmangur të papriturat e ujit të nxehtë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PRO1 ECO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *