NIMBUS POCKET M

Pompë nxehtësie Monoblok inverter gazi/ uji për ngrohje të ambjentit, ftohje, dhe ujë sanitaR

Description

Eficente dhe në klime të ftohtë.

Lidhje e përhershme standarte falë portës “Light” (Light Gateway), bën të mundur një menaxhim dhe monitorim më të saktë të temperaturës dhe në distancë.
Menaxheri i sistemit Sensys dhe sensori i rregullimit të jashtëm të ngrohjes janë të përfshirë mbrenda standartit.
Kutia e dritës për pozicionim të largët e të gjitha lidhjeve të njësisë së jashtme, që mund të instalohet edhe jashtë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NIMBUS POCKET M”

Your email address will not be published. Required fields are marked *