NIMBUS FLEX S-M

Pompë nxehtësie Spit/Monoblock inverter gazi/ uji për ngrohje të ambjentit, ftohje, dhe ujë sanitar.

Description

-Pompë nxehtësie Spit/Monoblock inverter gazi/ uji për ngrohje të ambjentit, ftohje, dhe ujë sanitar

-Eficente dhe në klima të ftohta , me elementë interguese 2kW+2kW për një komfort maksimal në cdo moment

-Lidhje e përhershme standarte falë portes “Light” (Light Gateway), bën të mundur një menaxhim dhe monitorim
më të saktë të temperarurës dhe në distancë

-Menaxheri i sistemit Sensys dhe sensori i rregullimit të jashtëm të ngrohjes janë të përfshirë mbrenda standartit

-Cilindër 180l më ujë të ngrohtë me spirale të zgjeruara për ujë të nxehtë sanitar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NIMBUS FLEX S-M”

Your email address will not be published. Required fields are marked *