NIMBUS COMPACT S-M

Pompë ngrohje Split Monoblock, ajri / uji për ngohje ambjenti, ftohje dhe ujë te ngrohtë sanitar.

Description

-Pompë ngrohje Split/Monoblock, ajri / uji për ngohje ambjenti, ftohje dhe ujë te ngrohtë sanitar.

-Jashtëzakonisht efikase edhe në klimat e ftohta, me integrues 2 kW + 2kW elemente për rehati te garantuar në çdo situatë.

-Fale lidhjes standarte te perhershme nepermjet portes Light (Light Gateway), behet e mundur kontrolli ne distance, dhe monitorimi i konsumit per temperaturen e nje zone.

-Menaxhimi i sistemit Sensys dhe sensori i rregullimit te temperatures se jashtme jane te perfshira ne standart.

-Njesia e mbrendshme (600×600) Ultra-Compact, me cilinder te integruar, 180l te ujit te ngrohte dhe spirale/ serpentinë te zgjeruar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NIMBUS COMPACT S-M”

Your email address will not be published. Required fields are marked *