KAIROS FAST CD2

Cilësi maksimale, efikasitet dhe siguri të ngrohjes, duke shpenzuar më pak.

Category:

Description

Kontroll i integruar elektronik në të gjithë sistemin

Komponentët e qarkut diellor para-dimensionuar dhe para-montuar

Efficienza maksimale me një mirëmbatje minimale.

Raporte të plota mbi funksionimin e sistemit dhe shfrytëzimin të energjisë së rinovueshme

Kolektor diellor me absorbues selektiv tubolar alumini

Kolektor diellor me xham të ngurtësuar dhe transparencë të lartë

Panel diellor për instalim vertikal në terren (modeli TR) dhe për instalim në çati të pjerrëta (modeli TT)

Kontrolli Sensys në sistemin e paisjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KAIROS FAST CD2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *