KAIROS FAST CD1

Sistem diellor me efikasitet të lartë dhe me qarkullimin natyror në ngrohjen e ujit.

Category:

Description

-Kontroll i integruar elektronik në të gjithë sistemin

-Komponentët e qarkut diellor para-dimensionuar dhe para-montuar

-Eficenca maksimale me një mirëmbatje minimale.

-Raporte të plota mbi funksionimin e sistemit dhe shfrytëzimin të energjisë së rinovueshme

-Kolektor diellor me absorbues selektiv tubolar alumini

-Kolektor diellor me xham të ngurtësuar dhe transparencë të lartë

-Panel diellor për instalim vertikal në terren (modeli TR) dhe për instalim në çati të pjerrëta (modeli TT)

-Kontrolli Sensys në sistemin e paisjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KAIROS FAST CD1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *