GENUS PREMIUM EVO

-Kaldaje murale me kondensim, me rapot të 1:10 dhe me pompë të plotë modeluese
-Dizajn italian
-Efikasitet te larte
-Komfort maksimal

Description

-Kaldaje murale me kondensim, me rapot të 1:10 dhe me pompë të plotë modeluese
-Dizajn italian
-Efikasitet te larte
-Komfort maksimal

EFICENCA E ENERGJISË

Me teknologjinë e saj të kondensimit, Genus Premium Evo ju falë kursim të energjisë deri 35% në faturën tuaj të gazit.

Kursimi më i madh i energjisë është i garantuar falë pompës së plotë moduluese që lejon kursimin prej 30% në konsumin tuaj elektrik, krahasuar kjo me një pompë tradicionale.

Shtimi i “funksionit AUTO”, me aksesorë modularë të temoregulacionit ,shmang luhatjet e temperaturës dhe rrjedhimisht siguron konsumim të reduktuar.

DEZAJNI DHE TEKNOLOGJIA

Genus Premium EVO ofron dizajnin më të mirë të kënaqshëm të kategorisë së saj,në sajë të studimit të saktë të linjave dhe të formës së jashtme.

The Wide Dot Matrix Backlit lejon përdorim të lehtë, kontroll të plotë të gjithë paramentrave dhe shikueshmërinë e kodeve të gabuara të autodiagnostikuara.

Genius Premium Evo ofron një funksion të plotë të sistemit: fal protokollit të komunikimit me teknologjinë bus bridgenet dhe panelin e komandimit Sensys, nderfaqa e sistemit ju lejon të menaxhoni lehtë të gjithë komponentët e sistemit tuaj (modulet hidraulike, sistemet djellore,cilindrat…).

KOMFORT

Qetësia maksimale dhe komforti akustik do të jenë në shtëpitë tuaja:Genus Premium Evo ka një silenciator të ri të optimizuar,panele me zhurma,dhe shumë pak cikle on-off falë pompës së plotë modeluese.

Rregullim shumë i saktë i fuqisë sipas kërkesës efektive të nxehtësisë në sajë të raportit të modulimit 1:10.

Përputhmëria me pajisjen modulatore të termorregullatorit dhe «Funksioni AUTO» shmangin luhatjet e temperaturës, duke ofruar një temperaturë konstante për komoditetin maksimal termik.

« Funksioni Komfort» jep ujë të menjëhershëm të nxehtë, për 30′, pas tërheqjes së parë, duke zvogëluar kohën e pritjes. Akoma më shumë ujë të ngrohtë në familje arrihet fal uljes së shkembimit të ujit të ngrohtë sanitare.

CILËSIA

Genus Premium Evo është i prodhuar me materialet më të mira në treg: çelik inox  i përdorur si për shkëmbyesin primar të nxehtësisë,  ashtu edhe për shkëmbyesin sanitar, garanton  besueshmëri të lartë dhe jetëgjatësi te ciklit;

Shtimi i filtrit të kthimit të nxehtësisë mbron bojlerin nga akumulimi i papastërtive të ujit;

Përdorimi i sistemeve anti seizing parandalon ngrirjen dhe akumulimin në shkallë, duke mbrojtur jo vetëm bojlerin në mur,por edhe sistemin tuaj në tërësi;

Ventilatori modulant fal një rrjedhje të saktë të ajrit në mënyrë që të lejojë djegie të mirë;

Çelësi i presionit minimal i integruar garanton mbrojtjen e bojlerit nga kushtet e punës në presion të ulët;

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GENUS PREMIUM EVO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *