GENUS ONE NET

Kaldaje me kondensim, gama më e mire e lidhjes në seri.

Description

Kaldaje me kondensim, gama më e mire e lidhjes në seri.

-Seksionet e kalimit të shkëmbimit + 142% në krahasim me versionin e mëparshëm.

-Ekran i madh, dhe ndërfaqe e prekshme

-Sistem i ndezjes, kontroll i djegies elektronike

-Transformimi i gazit nga menuja teknike

-Klasa A + në ngrohje që mund të arrihet me termoregulim

-Raporti i modulimit 1:10

-Lidhja Ariston NET përfshirë, në sajë të termostatit të Cube S NET

-Protokolli i komunikimit BusBridgeNet®

-Funksioni AUTO, Komfort

-Funksioni i ri CARE, kujton automatikisht për mirëmbajtjen e zakonshme.

-Panelet e brendshme të thithjes së zhurmës

-Instalimi në vende të mbrojtura pjesërisht

-Shkarkues tymi 80, 60, 50 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GENUS ONE NET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *