CLAS PREMIUM EVO

Kaldaje murale me kondensim me funksionin AUTO.

Description

Kaldaje murale me kondensim me funksionin AUTO

-EFICENCA E ENERGJISË

Me teknologjinë e saj kondensuese Clas Premium Evo ju fal ju një kursim të energjisë prej 35% në faturat tuaja të gazit;

Dhe më shumë kursim  i energjisë është i garantuar nga pompa e plotë modeluese, në krahasim me një pompë tradicionale;

“Funksioni AUTO”, përvec paisjes modeluese, të termorregullatorit, eviton luhatjet e temperaturës, dhe si pasojë garanton ujë të konsumit;

-DIZAJNI DHE TEKNOLOGJIA

Clas Premium EVO ofron dizajnin më të mirë  të kategorisë së saj,në sajë të studimit të saktë të linjave dhe të formës së jashtme;

Ekran Multifunksional LCD lejon përdorim të lehtë kontroll të plotë të të gjithë paramentrave dhe shikueshmërinë e kodeve të gabuara të autodiagnostikuara.

Genius Premium Evo ofron një funksion të plotë të sistemit: fal protokollit të komunikimit me teknologjinë bus bridgenet dhe panelin e komandimit Sensys, ndërfaqa e sistemit ju lejon të menaxhoni lehtë të gjithë komponentët e sistemit

-KOMFORT

Rehati maksimale dhe komforti akustik do të jenë në shërbimin tuaj: Clas Premium Evo ka një silenciator të ri të optimizuar,duke falur kënaqësinë e heshtjes;

Përshtatshmëri e lartë e fuqisë sipas kërkesës për nxehtësi effektive në sajë të raportit të modulimit 1:4.

Përputhmëria me pajisjen modulatore të termorregullatorit dhe «Funksioni AUTO» shmangin luhatjet e temperaturës, duke ofruar një temperaturë konstante për komoditetin maksimal termik.

« Funksioni Komfort» jep ujë të menjëhershëm të nxehtë, për 30′, pas tërheqjes së parë, duke zvogëluar kohën e pritjes. Edhe me shumë ujë të ngrohtë sanitary arrihet fal rritjes së shkembimit të ngrohjes sanitare.

-QUALITY

Genus Premium Evo është i prodhuar me materialet me te mira në treg: çelik inox i përdorur si për:

shkëmbyesin primar të nxehtësisë, ashtu edhe për shkëmbyesin sanitar, garanton besueshmëri të lartë dhe jetëgjatësi te ciklit;

Shtimi i filtrit të kthimit të nxehtësisë mbron bojlerin nga akumulimi i papastërtive të ujit;

Përdorimi i sistemeve anti seizing parandalon ngrirjen dhe akumulimin në shkallë, duke mbrojtur jo vetëm bojlerin me mur, por edhe sistemin tuaj në tërësi;

Ventilatori modulant fal një rrjedhje të saktë të ajrit në mënyrë që të lejojë djegie të mirë;

Çelësi i presionit minimal i integruar garanton mbrojtjen e bojlerit nga kushtet e punës në presion të ulët

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CLAS PREMIUM EVO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *