CARES X

Kaldaje murale me kondensim.
Efikasitet maksimal termik dhe komoditet më lartë, me konsumin më të ulët të energjisë.

Description

-EFICENCA  E  ENERGJISË

Falë dizajnit të saktë të njësisë së djegies Cares X ka një efikasitet shumë të lartë deri në 93.6% (24FF), në kategorinë e kaldajeve tradicionale;

-DIZAJNI  DHE  TEKNOLOGJIA

Ekrani LCD me rezulucion të lartë me tekst të plotë, ndërfaqe (e prekshme) dhe menu intuive nga e cila mund të vendoset lehtë temperatura e dëshiruar dhe aktivizimi i funksioneve;

Falë futjes të valvulës mikse termostatike, Cares X lejon lidhjen me një qarkullues natyror, ngrohës diellor të ujit;

CILESIA: Cares X është markë e cila përbëhet nga materiali më i mirë i mundshëm: Alumin (vetem 24 FF) i përdorur për shkëmbyes primar të nxehtësisë ,dhe celik inox për shkëmbim sanitary, garantojnë besueshmëri të lartë dhe cikël jete të gjatë.

Përvec kësaj filtri i kthimit të nxehtësisë garanton mbrotjen e bojlerit nga akumulimi i papastërtive te ujit. Përdorimi i sistemeve antiseizuese parandalon ngrirjen dhe akumolimin në shkallë , duke mbrojtur jo vetem bojlerin me kondensim në mur por edhe të gjithë sistemin tuaj, gjithashtu funksioni i spastrimit të ajrit mbron nga akumolimi i ajrit;

Switchi i integruar i presionit minimal garanton mbrojtjen e bojlerit nga presioni i ulët në kushtet e punës. Porti i analizës së jashtme të djegies lejon kontrollimin lehtë të cilësisë së djegies;

KOMFORTI: Falë lidhjes me aksesorët e termoregulimit on-off, Cares X lejon programimin e ngrohjes për terë javën.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CARES X”

Your email address will not be published. Required fields are marked *