CARES PREMIUM NEW

Kaldaje me kondensim të plotë.

Description

Kaldaje me kondensim të plotë.

-Kombinon cilësinë me teknologjinë duke ofruar një komfort të plotë.

-Shkëmbyes kondensimi i nxehtësisë në alumin-silikon

-Ekran LCD

-Raport modulimi 1:4

-Kompakte dhe e qetë

-Protokolli i komunikimit BusBridgeNet®

-Shkarkues tymi 80, 60 mm Vetëm modelet e reja :

-Instalimi në vende të mbrojtura pjesërisht

-Funksion MET/GPL me kit standart

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CARES PREMIUM NEW”

Your email address will not be published. Required fields are marked *