BLU1 ECO SLIM

  • Komfort i plote
  • Cilesi e larte
Category:

Description

  • Cilësime për rregullime manuale dhe të sakta të temperaturës
  • Ikona “ready “që tregon disponueshmërinë e dushit në momentin kur ai është gati
  • Functioni T-MAX për të përballuar nevojat e papritura të ujit të nxehtë
  • Funksioni i sigurisë absolute duke ruajtur funksionimin e mirë të produktit
  • Material izolues i fortë (polyurethane)
  • Anodë magnezi për të luftuar gërryerjen
  • Cilesi e lartë titani në kazan

Shkarko skeden teknike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BLU1 ECO SLIM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *