BLU R EVO

  • Performance e larte
  • Kursim maksimal
Category:

Description

BLU R EVO ofron më shumë ujë të ngrohtë,
krahasur me bolierët tradicionalë.
Performancë më e lartë, rehati më e madhe
dhe me shumë kursim të energjisë.

BLU R EVO ofron gjithashtu:

/Dizajn ekskluziv
/Sasi e lartë e ujit të ngrohtë
/Izolim poliuretani në strukturë
/Cilësime për rregullim manual të temperaturës
/Anodë magnezi
/Valvula e sigurisë testuar në 8 bar
/Bolier i testuar në 16 bar
/Termostat sigurie bipolar

Shkarko skeden teknike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BLU R EVO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *