BLU ECO EVO

  • Kursim maksimal
  • Performance e larte
  • Siguri absolute
Category:

Description

Zgjidhja ideale, që ofron në të njejtën kohë
kursim të energjisë ,siguri e performancë maksimale.
Duke përdorur teknologjinë ECO EVO të sistemit Flexomix + Best
dhe të paketën ABS, BLU ECO EVO kursen 14%
të energjisë elektrike vjetore.

BLU ECO EVO ofron:

/ Dizajn ekskluziv
/ Rregullim preciz dhe i përshtatshëm
i temperaturës
/ Funksion ECO/EVO
/ Instalim i thjeshtë
/ Anodë magnezi
/ Valvul sigurie e testuar në 8 bar
/ Komfort maksima

Shkarkoni skeden teknike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BLU ECO EVO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *