ALTEAS X

Kaldaje me kondensim ne mur me funksion AUTO.

Description

Kaldaje me kondensim ne mur me funksion AUTO.

-EFICENCA E ENERGJISË

Falë dizajnit të saktë të njesisë së djegies, Alteas X ka një efikasitet shumë të lartë deri në 93.6% (24FF), në kategorinë e kaldajeve tradicionale;

Efikasiteti më i madh i energjisë është i garatuar falë pompës së dyfishtë, duke sjellë ulje të mëtjshëm të konsumit.

E gatshme për tu përdorur me burime të rinovueshme për prodhimin e ujit të ngrohtë.

-DIZAJNI DHE TEKNOLOGJIA

Alteas X ofron një dizajn më të mire, të kënaqshëm të katëgorisë së saj, në sajë të studimit të saktë të linjave dhe të formës së jashtme.

Ekrani LCD me rezulucion të lartë me tekst të plotë, ndërfaqe (e prekshme) dhe menu intuive nga e cila mund të vendoset lehtë temperatura e dëshiruar dhe aktivizimi i funksioneve.

Teknologjia BusBridgeNet® e gatshme të bashkëveprojë me produktet e tjera Ariston dhe
nëse mund të kemi një mix produktesh (dhe burimesh enegjie), për optimizimin e konsumimin të energjisë

-KOMFORTI

Ariston Net embedded (Wi-Fi gateway on board).

Një rehati shumë e mirë akustike mund të shijohen në sajë të heshtjes së re të optimizuar duke e bërë të harrosh bojlerin;

Përpuethshmëria me pajisjet modulatore të termoregulimit, dhe funksioni “AUTO” shmangin luhatjet e temperaturës duke krijuar një temperaturë konstante për një rehati maksimale termike;

Funksioni «Komfort ofron menjëhere uje të nxehtë per 30’ pas tërheqjes së parë ,duke zvogëluar kohën e pritjes.

Edhe më shumë (DHW) ujë i ngrohtë marret në sajë të shkëmbimit të ngrohjes sanitare;

Pajisur me funksionin TIMER PROGRAMMING.

-CILËSIA

Alteas X është markë e cila përbëhet nga materiali më i mirë i mundshëm:

Alumini i përdorur për shkëmbyes primar të nxehtësisë ,dhe celik inox për shkëmbim sanitary, garanton besueshmëri të lartë dhe jetëgjatesi;

Përvec kësaj filtri i kthimit të nxehtësisë garanton mbrotjen e bojlerit nga
akumulimi i papastërtive te ujit;

Përdorimi i sistemeve antiseizuese  parandalon ngrirjen dhe akumolimin në
shkallë , duke mbrojtur jo vetem bojlerin me kondensim në mur por dhe të gjithë sistemin tuaj;

Me IPXD mbrojtja kundër rrjedhave të ujit është e vërtetuar (vetëm versioni FF).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALTEAS X”

Your email address will not be published. Required fields are marked *