ALTEAS ONE NET

Kaldaje me kondensim gama me e mire, dizajn italian dhe lidhje e integruar.

Description

Kaldaje me kondensim gama me e mire, dizajn italian dhe lidhje e integruar.

-Shkëmbyes i ri XtraTech ™ në çelik inox * Ariston, me prevalencë të lartë

-Seksionet e kalimit të shkëmbimit + 142%  në krahasim me versionin e mëparshëm

-Panel i qelqit i shkrifët dhe rezistent ndaj gërvishtjeve

-Ekran i madh, dhe ndërfaqje e prekshme

-Sistem ndezje, kontroll elektronik te djegies.

-Menu teknike per transformim gazi

-Klasa A+ ne ngrohje ,fale termostatit Cube dhe Sondes se jashtme perfshire ne seri

-Raporti i modulimit 1:10

-Lidhja Ariston NET e përfshirë në kaldaje

-Protokolli i komunikimit BusBridgeNet®

-Funksioni AUTO, Comfort

-Funksioni i ri CARE, kujtesë automatike për mirëmbajtjen rutinë.

 

-Panel I brendshem per thithjen e zhurmes

-Klasa NOx 6

-Instalim pjeserisht te mbojtura

-Shkarkues tymi 80, 60, 50 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALTEAS ONE NET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *